محمد حسین مزارعی مشاور تامین مالی شرکت های دانش بنیان، غیردانش بنیان، فناور، استارتاپ
محمدحسین مزارعی در زمینههای مختلف تامین مالی، جذب سرمایه، مسائل مربوط به کسبوکارهای نوپا و دانشبنیان میتواند به شما کمک کند.
تحصیلات و سوابق آموزشی
محمدحسین مزارعی اگرچه در یکی از رشتههای مهندسی تحصیل کرده، اما عمده فعالیت تخصصی او در زمینه تامین مالی، جذب سرمایه و ارزشگذاری شرکتدانشبنیان، نوپا و سایر کسبوکارها است.
- لیسانس مهندسی کامپیوتر، گرایش سختافزار از دانشگاه صنعتی شریف
فعالیتها و سوابق
این مشاور کسبوکار علاوه بر جذب سرمایه، در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین فعالیت شرکتهای دانشبنیان و کسبوکارهای نوپا دارای سوابق متعددی کاری است. با این حال، وی در حوزههای متعدد دیگر نیز فعالیت داشته که خلاصه آنها به صورت زیر است:
- ارزیابی بیش از 50 شرکت حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه دانشبنیان
- مدیر پروژه تهیه طرح توجیهی افزایش سرمایه دیتا سنتر بانک توسعه تعاون
- مدیر فنی موسسه مطالعات سرمایهگذاری ایرانیان - تیر 94 تا خرداد 97
- شرکت ارتباطات مبین نت، تعامل با شرکتهای هواوی، سامسونگ، ZTE
- مدیریت تحویل سامانههای نرمافزاری به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
- ارزیابی طرحهای تسهیلات حوزه فناوری، بیش از 30 طرح به ارزش 20 میلیارد
- مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ترن پارت تیپاکس - تیر 97 تا شهریور 98
- عضو کارگروه تخصصی تدوین معیارهای ارزیابی شرکتهای دانشبنیان
- مدیر توسعه ارتباطات شرکت بیمه پارسیان
- همکاری با کسبوکارها و شرکتهای مختلف دولتی و خصوصی در زمینههای تامین مالی، جذب سرمایه و فناوری اطلاعات
محمدحسین مزارعی علاوه بر موارد فوق، با شرکتهای مختلف دیگری در زمینههای فناوری اطلاعات، تامین مالی پروژهها و جذب سرمایه همکاری داشته است. در ادامه به مهمترین حوزههایی که وی میتواند به شما مشاوره تخصصی ارائه دهد، اشاره میکنیم.
حوزههای مشاوره
به طور کل میتوان سوابق و رزومه این مشاور کسبوکار را در زمینههای فناوری اطلاعات و ارتباطات، تامین مالی و مسائل مربوط به شرکتهای دانشبنیان تقسیمبندی کرد. اما اگر بخواهیم به صورت جزئیتر به حوزههای تخصصی وی اشاره کنیم، میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
- مسائل و فعالیتهای مربوط به شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات
- تامین مالی شرکتها و کسبوکارهای نوپا
- جزئیات و فرایندهای مربوط به جذب سرمایه و سرمایهگذاری
- فناوری اطلاعات و ارتباطات
تامین مالی و جذب سرمایهگذار اگرچه برای تمامی شرکتها و کسبوکارها از اهمیت بالایی برخوردار بوده، اما این مساله برای شرکتهای نوپا، استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان با چالشهای خاص خود همراه است که اهمیت آن را دوچندان کرده است.
این شرکتها معمولا در ابتدای شروع فعالیت بوده و روند تاسیس آنها با سایر کسبوکارها تفاوتهای اساسی دارد. به همین دلیل فرایند جذب سرمایه و تامین مالی آنها نیز مراحل و فرایندهای خاص خود را دارد. از همین رو نیاز است که فعالان این حوزهها خبرگان دنیای سرمایهگذاری و تامین مالی حتما مشورت کنند.
چنانچه در یکی از حوزههای فوق دچار چالش یا مشکل خاصی هستید، میتوانید از طریق الوبیزنس آن را با محدحسین مزارعی به صورت تلفنی یا حضوری در میان بگذارید و مشاوره بگیرید.
-
با سلام و خسته نباشید من یک استارتاپی رو تحقیق و توسعه دادم که در حوزه. B2B صنوف مختلف می تونه وارد بشه و اونهارو از حالت سنتی دربیاره و عمده فروش و خورده فروش رو حذف بکنه منتها به یک شریک تجاری یا سرمایه گزار نیاز دارم شما میتونید کمکی بکنید؟
-
سلام. برای این مورد چند نکته قابل توجه هست. اول اینکه آیا رقیب یا رقبایی قبلا اقدام به این کار کردهاند یا خیر؟ در واقع یک مطالعه بازار و امکانسنجی که ایده و امکان عملیاتی بودن آن را تایید کند.
بعد از آن نیاز به یک بیزنس مدل (مدل کسبوکار) و بیزنس پلن (طرح کسبوکار) هست تا ابعاد مالی هزینهها و درآمدها در آن مشخص شده باشد.
معمولا سرمایهگذاران علاقه زیادی به ایدهها ندارند (مگر در مواردی بسیار خاص و نادر که موضوع بحث نیست اینجا). شما نیاز دارید که حداقل این ایده را تا حد یک کمینه محصول قابل قبول (MVP) پیادهسازی کنید و بعد از آن سراغ سرمایهگذار بروید. برای اجرای ایده میتوانید با کسانی که به آن اعتقاد دارند یک تیم تشکیل دهید و یک محصول یا سرویس قابل ارایه (دمو) اولیه ایجاد کنید. برای یک سرمایهگذار طرح اجرایی و ریز هزینهها در طول اجرای پروژه بسیار اهمیت دارد.
-
سلام
مکان ۱۵۰۰متری دارم.با سوله ۳۰۰متری برق سه فاز و۵۰ آمپر
نیاز به سرمایه دارم -
سلام و روزبخیر.
هر سرمایهگذاری نیاز داره بدونه که شما با این دارایی چه کاری قرار هست انجام بدید. همچنین یک طرح حداقلی از کسب و کار لازم هست تا هزینهها و درآمدهای احتمالی رو در اون مشخص کرده باشید. در گام بعدی میتوان به سراغ سرمایهگذار (خصوصی یا دولتی) رفت.